Reviderm summersplah tretman Reviderm summersplah tretman

Tijekom srpnja, iskoristite našu posebnu ponudu: REVIDERM Summer Splash paket koji uključuje:

  • PROFESIONALNU ANALIZU LICA (Gratis)
  • TRETMAN REVIDERM HYDRO INFUSION
  • REVIDERM DAILY SKIN PROTECTION SET (Poklon)

Ukupna vrijednost Summer Splash paketa: 1.159,00 kn
Cijena Summer Splash paketa tijekom srpnja: 750,00kn

091 169 3414

SVOJOJ KOŽI, OVOG LJETA, PODARI NJEGOVAN IZGLED!


Ljeti, vaša koža zahtijeva posebnu njegu. Izlaganje suncu, vjetru i soli, znoj i gradska prašina kroz vruće mjesece najveći su neprijatelji nježnom licu. Koža gubi vlagu, peruta se, postaje gruba i zategnuta te joj je potrebno osvježenje - potrebna joj je dubinska hidratacija.Reviderm analiza kože

ANALIZA KOŽE


Koliko puta ste izabrali krivi preparat za svoju kožu ili ste nakon korištenja preparata ostali nezadovoljni rezultatma? Svaka koža je jedinstvena, tako joj treba i pristupiti!

Reviderm je razvio cjelovit pristup njegi kože lica koji je jedinstven pristup na ovim prostorima te u kojem se svakoj koži pristupa individualno i u kojem kroz 5 koraka dolazimo do optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože. Prvi od njih je - profesionalna analiza kože!

Digitalna analiza kože postupak je kojim se pomoću analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože te indikacije koje su prisutne - te na temelju njih preporučuju tretmani i daljnja njega.

Ako se tijekom srpnja odlučite za naš paket Summer Splash, profesionalnu analizu kože u vrijednosti od 200,00 kn - dobivate besplatno.

Reviderm tretman

REVIDERM HYDRO INFUSION


Hydro Infusion novi je anti-age hidratacijski tretman u našoj ponudi koji će vašem licu vratiti sjaj, vlagu i elasticitet u potkožje, umiriti je te opustiti. Namijenjen je svim tipovima kože, a ponajviše zreloj i opuštenoj, odnosno, onoj kojoj je potrebna dubinska hidratacija kako bi se koža dovela u ravnotežu brzo i dugotrajno. Detoksicirajući efekt uklanja nečistoće, smiruje se upaljena koža te se djeluje protuupalno na osjetljivu kožu, dok ona nadražena i gruba dobiva baršunasti ten.

Rezultat je vidljiv odmah. Dubinska hidratacija je vraćena, a kapaciteti vlage obnovljeni su duboko u potkožju.

Reviderm set summersplah

DAILY SKIN PROTECTION SET


Ovo je naše limitirano izdanje lagane njege za sunčanje s DNA i infracrvenom zaštitom (SPF 20). Inovativna formula za zaštitu od sunca s hijaluronom preventivno štiti od sunčevog djelovanja i oštećenja stanica. Djelotvorno čuva kožu od slobodnih radikala i starenja kože uzrokovanog UV zračenjem.

Zašto je UV zaštita uvijek bitna?
U svako doba godine, vaša krema za lice trebala bi imati stupanj zaštite između 15 i 30. Iako vaš make-up u sebi sadrži zaštitni faktor, ne može vam pružiti jednaku zaštitu kao krema ili losion. Kako biste pravilno zaštitili svoju kožu, koristite visoki zaštitni faktor prikladan vašoj puti: ako imate svijetlu put ili puno madeža – SPF 50, a ako ste tamniji, mediteranski tip – SPF 20 do 30 će biti dovoljan.

Kako i kada koristiti proizvod?
Ravnomjerno nanijeti na lice, vrat i dekolte na kraju dnevne njege, po potrebi. Izbjegavati područje oko očiju. Zaštita je trenutno djelotvorna. Redovito primjenjivati, osobito nakon kupanja, brisanja ili znojenja.

Ako se tijekom srpnja odlučite za naš paket Summer Splash, Daily Skin Protection Set u vrijednosti od 209,00 kn - dobivate kao poklon.